събота, 12 юли 2014 г.

"Гласът на България" се завръща през есента



"Гласът на България" се завръща в ефир с нов сезон и нова надежда за бъдещи звезди през есента. Вече се провеждат кастинги из страната за набиране на участници в предаването, които да опитат да впечатлят жури и публика с глас. Лично Слави Трифонов, който е продуцент на предаването през този сезон, обикаля страната и със своя екип прослушва бъдещи звезди. Най-много дни за кастинг разбираемо ще има в София, като след това екипа на предаването ще започне подготовката за втория етап на реалити предаването.

Очаква се "Гласът на България" да стартира в родния ефир през есента, като най-вероятно това ще се случи във втората половина на месец септември. Това е пореден проект, който от БТВ дават на Слави Трифонов да развие и се надяват отново на висок рейнитг, какъвто имаше формата през изминалата година. Все още не е ясно кои ще са членовете на журито, като се твърди дори че Лили Иванова е получила оферта. Твърде вероятно е обаче това да не се случи, тъй като дълго време в предаването си Трифонов се шегуваше с естрадната звезда, като Виктор Калев я имитираше доста често.

петък, 11 юли 2014 г.

Българското първенство започва идната седмица



Дни остават до началото на новия сезон на А група по футбол. Това ще се случи идната седмица, когато започват и първите мачове от българското първенство. Преди това обаче през делничните дни ще се изиграят няколко важни за български отбори срещи. В сряда Лудогорец ще играе в квалификациите за Шампионска лига, а в четвъртък ЦСКА, Ботев и Литекс ще се борят със своите съперници за класиране в 4-ти кръг на квалификациите за влизане в групите на Лига Европа. Миналата година точно там отборът на Лудогорец направи истински фурор и достигна до 1/8 финал, където отпадна от отбора на Валенсия.

Advertisement: Реклама:
Отново тази година в българското първенство се очакват изненадващи резултати и обрати. Фаворити още отсега за спечелване на титлата са Левски, ЦСКА и Лудогорец, като най-големи са шансовете отсега за отборът от Разград, който през последните години показва огромно израстване и печели уважението на футболни коментатори и фенове. Вечните претенденти за титлата пък Левски и ЦСКА ще имат трудната задача да спечелят трофея, след като от дълго време вече купата е далеч от София.