събота, 29 ноември 2014 г.

БТВ първа в сърцата на зрителите



БТВ се похвали с голям рейтинг спрямо другите телевизии на основните си предавания през седмицата. Така телевизията запазва първото си място в класацията да за най-гледани канали, като с продукцията си е успяла да привлече значителна по численост аудитория. Предаването "Тази сутрин" събира рекордна гледаемост, като е лидер в делничните сутрини. Съботното "120 минути" с водещ Светослав Иванов също има голяма гледаемост, сочи проучване.

Advertisement: Реклама: 
Сред най-гледаните в програмата на телевизията са и новините, които получават голямо одобрение. Развлекателните продукции "Сървайвър" и "Гласът на България" се радват на много добър рейтинг, показва пък същото проучване. Основният конкурент на БТВ- Нова телевизия, продължава да се опитва да завоюва първото място също с интересна програма. Сутрешният блок на телевизията има голяма аудитория, както и централната емисия новини. 

петък, 28 ноември 2014 г.

Днес е денят на големите намаления



Днес е така начерения "черен петък", в който в САЩ магазините отварят още в полунощ и правят гигантски намаления на стоките си, което предизвиква опашки от чакащи пред техните входове. Тази година и в България много от магазините ще направят намаления за своите клиенти, като в повечето случаи обаче те далеч ще се различават от тези в Америка, където някои от стоките се продават с над 80 процента намаление. У нас най-много магазини ще направят намаления на цените с между 20 и 50 процента.

Някои от интернет сайтовете също подеха кампания по намаляване на цените, като дори направиха шумна рекламна кампания през водещите медии. Стотици потребители очакваха цяла нощ отварянето на един от интернет-сайтовете за стоки, който в крайна сметка отвори чак в 7.30 тази сутрин, като най-желаните продукти бяха изкупени за броени минути. Все още може да се намерят непродадени неща, но се очаква до края на деня наличността на всички промоционални продукти да бъде изчерпана. 

четвъртък, 27 ноември 2014 г.

Крисия и Лили Иванова пяха на една сцена



Крисия и Лили Иванова пяха на една сцена заедно. Събитието се случи миналата седмица на благотворителен концерт, който се проведе в една от залите на НДК. Малката Крисия излезе на сцената заедно с братята Ибрахим и Хасан и изпълни песента "Детска планета", която завърши на второ място на детската евровизия тази година. Децата бяха аплодирани бурно от публиката, като дори получиха и букети цветя от своите фенове, присъстващи на концерта.

Advertisement: Реклама:
Малко по-късно на сцената излезе и най-голямата българска певица- Лили Иванова, която също присъства на събитието. Тя дори се снима зад сцената с Крисия, която според нея е истинска изгряваща звезда. Двете пяха на една сцена, с което смаяха публиката и получиха одобрителни бурни аплодисменти от тяхна страна. Снимка на двете изпълнителки на концерта взриви мрежата и обиколи сайтовете за минути, като събра хиляди коментари и харесвания. 

сряда, 26 ноември 2014 г.

Лудогорец и Ливърпул излизат в битка за третото място в групата



Лудогорец и Ливърпул излизат днес от 21.45 на Националният стадион "Васил Левски" в среща от груповата фаза на Шампионска лига. Отборът на Георги Дерменджиев ще се бори за победа над червените, която до голяма степен ще ги приближи към третото място в групата, което дава право на продължаване в турнира Лига Европа. Първата среща между двата отбора завърши с победа за Ливърпул, като червените успяха да победят чрез дузпа в последните минути на двубоя.

Advertisement: Реклама:
Днес се очаква разградчани да излязат в атакуващ стил и още от началото на срещата да търсят гола. След загубата с 0:4 от Базел футболистите са крайно мотивирани да победят за втори път в групата, след като сториха това в първата среща срещу швейцарците с минимален резултат. При загуба обаче шансовете на Лудогорец да достигне до третото място в групата значително ще намалеят предвид предстоящото гостуване на Реал Мадрид, което със сигурност ще бъде трудно. 

вторник, 25 ноември 2014 г.

Веселин Маринов излиза тази вечер в зала 1 на НДК



Веселин Маринов ще изнесе поредният си грандиозен концерт в зала 1 на НДК тази вечер. По традиция изпълнителят всяка година изнася бляскаво шоу, в което изпява най-големите си хитове, както и най-новите си парчета. Очаква се цялата зала да бъде изпълнена от фенове на певеца, който винаги успява да привлече вниманието на своите почитатели и на неговите концерти винаги е пълно с хора. Шоуто се очаква да продължи над 2 часа, в които певецът ще изпълни всички негови хитове.

Сред посетителите на концерта, освен фенове, ще има има и много приятели и колеги на изпълнителя, като се очаква и присъствие на членове на компанията, която го продуцира. По традиция всяка година от "Пайнер" поднасят и голям букет цветя на изпълнителя в знак на уважение към него и неговото творчество. Част от колегите на изпълнителя от музикалната компания вероятно също ще присъстват на първите редове, от които ще могат да наблюдават концерта. 

понеделник, 24 ноември 2014 г.

Любо Пенев хвърли бомба във футбола



Любо Пенев хвърли страхотна бомба вчера с участието си в предаването на БТВ "120 минути". Там бившият вече национален селекционер беше гост на Светослав Иванов  и разкри шокиращи подробности около футболния живот у нас. Любо нападна остро целия изпълком на БФС, като най-остро бяха критикувани Емил Костадинов и Йордан Лечков. За втория Пенев се учуди как ходи сред хората все още, като има няколко дела и почти е докарал до фалит своя град. За Костадинов пък каза, че е шокиран от неграмотността му.

Пенев предизвика истински бум в родния футбол, като вече започнаха и коментарите след вчерашното му интервю. Атанас Фурнаджиев и Йордан Лечков не му останаха длъжни и нападнаха бившия треньор, а засега шефа на БФС Боби Михайлов мълчи по скандала от вчера. Любо Пенев заяви, че застава зад думите си и е твърде вероятно в следващите дни да разкрие още подробности около родния футбол и хората, свързани с него. 

неделя, 23 ноември 2014 г.

Студено и облачно време през следващите дни



Сух студ сковава страната ни и до края на месеца ще остане студено и предимно облачно. Днес на много места ще има ниски облаци, които ще задържат температурите ниски, но в планините ще е слънчево и топло заради температурната инверсия. През новата седмица отново се очаква да има ниски облаци, като още утре на места в Североизточна България ще превали слаб дъжд и сняг. От север-североизток в страната ще нахлува още студен въздух, който ще понижи температурите.

До сряда ще се задържи с променлива облачност, но без валежи. От четвъртък под влиянието на средиземноморски циклон в Западна България ще се създаде условие за валежна обстановка. През нощта и в петък на много места там ще вали сняг, като ще бъде студено и ще се образува снежна покривка. В събота обаче валежите ще спират, но облачността ще остане значителна. В Източна България ще бъде по-често облачно, но без съществени валежи.