събота, 17 октомври 2015 г.

Биг Брадър All Stars отново се завръща



Нов сезон на реалити формата "Биг Брадър All Stars" ще започне веднага след края на Вип Брадър. За това усилено се говори в медийните среди от няколко дни, а новината се очаква да бъде официално потвърдена до седмица. Продуцентът на формата Нико Тупарев отново се очаква да заложи на силните участници от предходните сезони, като почти сигурно е участието вече на Валя Червенкова и Людмила Захажаева- майката на Албена Вулева, която миналата година предизвика фурор с участието си.

На много други звезди от предишните формати също ще бъде наблегнато да бъдат поканени да участват, като това допълнително ще повиши рейтинга на предаването. То се очаква да завърши малко преди коледните празници и да бъде с продължителност от около един месец. В момента се разговаря с много от участниците в предходните години, но никой все още не е дал официално съгласието си за участие във формата.

петък, 16 октомври 2015 г.

Борислав Михайлов се крие от ЦСКА



Президентът на БФС Борислав Михайлов продължава да отказва среща с представители на ЦСКА във връзка с проблемите в клуба. Все още първият във футбола се крие и от червената общност, която никога не го е харесвала. Според слухове в неделя представител на БФС трябва да пристигне на стадион "Българска армия", за да разясни на феновете какво се случва с любимия им клуб. Не отдавна Гриша Ганчев заяви желание да регистрира ФК "ЦСКА" във футболния съюз, като казуса все още се разглежда и няма решение по него.

Тези дни Михайлов беше на посещение извън страната ни, но вече си е у нас. Странно обаче защо той все още категорично отказва среща с ръководството на червените. До дни трябва да стане ясна съдбата на клуба и дали той ще може да продължи участие във "В" група с новорегистрираното дружество или ще трябва да започне участие от "А" окръжна група.

четвъртък, 15 октомври 2015 г.

Велика България на полуфинал срещу Франция в събота



Невероятна радост за цяла България! Нашият волейболен тим победи с категоричното 3:0 своите противници от Германия в мач четвъртфинал от Европейското първенство по волейбол и така се класира на полуфинал, който ще се проведе в събота от 20.45 минути в зала "Арена Армеец". Пред над 13 хиляди фенове нашият отбор постигна нова убедителна победа и накара цялата зала да полудее. Германците отпадат и се прибират вкъщи с наведени глави, докато българската приказка продължава поне до събота.

Advertisement: Реклама: 
Ден след победата цяла България е в невероятна еуфория и вече очаква съботния полуфинал срещу Франция. При победа на нашият отбор отиваме на финал, а определено в нашата страна цяла вечер няма да се спи. Тези дни българският народ живее с волейбола и надеждите са, че ще дочакаме финал, на който вече цялата страна ще се изсипе пред телевизорите, а определено пространството около "Арена Армеец" ще бъде блокирано от десетки хиляди фенове.

сряда, 14 октомври 2015 г.

"Планета" с концерт в "Арена Армеец"



"Пайнер" готвят голям концерт за 14-годишнината на телевизия "Планета" на 1-ви декември в зала "Арена Армеец" в София. Компанията на Митко Димитров си е поставила за цел да напълни 13-хилядната зала, като за целта на сцената ще се изявят над 30 от изпълнителите на компанията, сред които Галена, Преслава, Ивана, Глория и други. Много от хората обаче са скептици, че залата ще се напълни. Цените на билетите са между 6 и 20 лева, а част от най-запалените фенове вече си закупиха билети за спектакъла.

Много шоу, ефекти и бенд ще съпроводят концерта, който ще се опита да се превърне в събитието на годината. Тепърва ще става ясно изпълнителите с кои песни ще се представят на сцена, като от фирмата обещават за първи път на събитието да бъдат представени и нови дуети между изпълнители от компанията. Очаква се на концерта да присъства и лично Митко Димитров, който от близо да проследи целият спектакъл.


вторник, 13 октомври 2015 г.

Масови ремонти дни преди изборите



Ремонти започнаха на много места в страната заради предстоящите местни избори. В по-голямата част от населените места сегашните кметове, които се борят за нов мандат са активизирали всички общински фирми и те извършват почистване и асфалтиране на голяма част от улиците, където до момента положението с настилката е било трагично. В София багерите влязоха и в малките квартални улици, като в следващите дни част от тях ще бъдат цялостно преасфалтирани, а друга част закърпени.

Advertisement: Реклама: 
До местните избори има около 10 дни и до тогава кметовете ще се опитат с всичко да спечелят повече гласове на избирателите си. За сега почти ясни са резултатите от изборите в София и Бургас, като се очаква настоящите кметове в двата града да спечелят още на първи тур с огромен резултат пред останалите си конкуренти. По-завързана изглежда да бъде битката в Пловдив и Варна, където всички очакват балотаж.

понеделник, 12 октомври 2015 г.

Мъгли и ниски облаци в страната



Мъглите постепенно ще започнат да се настаняват в нашата страна през следващите дни и седмици. Причина за това е все по-сериозното настъпване на есента и падането на температурите трайно под 20 градуса, а също така и скъсяването на деня. През следващите дни на много места ще е слънчево, но преди обяд с ниска слоеста облачност и по-ниски температури от местата със слънчево време.

Най-често ниски облаци ще има в Северна България и района на София, където облачно ще се задържа времето до обяд. На много места обаче в часовете около и след обяд облаците ще се разкъсват и намаляват и слънцето ще намери своето място. В някои от дните обаче е възможно по-трайно настаняване на ниските облаци и основно в Северна България ще има места, където ще остава облачно и с по-ниски температури през целия ден.

неделя, 11 октомври 2015 г.

Нов скандал със Сидеров в София



Пореден скандал с участието на Волен Сидеров и депутати от атака се случи предната вечер в центъра на София. Лидерът на "АТАКА" предизвика внезапна проверка в клекшоп, като преди това буйстваше и заплашваше собствениците на обекта. Заедно с Депутат Чуколов двамата няколко часа останаха пред магазина и настояваха за проверка от страна на икономическа полиция, като твърденията на депутатите бяха, че в магазина се продават цигари без бандерол и наркотици.

Advertisement: Реклама:
Според очевидци двамата депутати са удряли полицай и са нанесли шамар на собственика на магазина, но въпреки това те не са били задържани и разпитани от органите на реда. Около полунощ пред магазина бяха съсредоточени множество полицейски сили, изпратени от дежурния за да овладеят ситуацията в центъра на столицата. Според лидерът на "АТАКА" той за пореден път е жертва и се опитват да го извадят от парламента, след като на следващия ден Прокуратурата заяви, че ще поиска неговия имунитет.