събота, 10 септември 2016 г.

"Фермата" с нов сезон по БТВ

Резултат с изображение за иван и андрей

Продуцентите и водещи Иван и Андрей отново се завръщат на телевизионният екран от тази есен като водещи на предаването "Фермата" по БТВ. Това е второ негово издание след като миналата година събра добра зрителска аудитория. Тази година предаването ще продължи да е динамично и интересно за зрителите, като участниците са подбрани по специални критерии и със сигурност ще бъдат интересни на аудиторията. Така наречената ферма пък е разделена на две части- в едната част ще бъдат богатите, които ще се ползват с много привилегии, докато в другата ще бъдат бедните, където условията ще са значително по-лоши.

Предаването ще се излъчва през делничните дни, като неговото живо излъчване засега е планирано за понеделниците. Всяка седмица по време на така нареченият лайф ще бъдат канени различни коментатори, които ще обсъждат мисиите в предаването и това как участниците се справят с живота във фермата. Накрая победителят ще си тръгне с голямата награда, но каква е тя продуцентите все още пазят в тайна от всички.

петък, 9 септември 2016 г.

Станислав Манолев подписа с ЦСКА

Резултат с изображение за станислав манолев цска

Станислав Манолев подписа договор с ЦСКА вчера. Официално новината беше съобщена на сайта на червените в следобед след като от няколко дни се спекулираше дали футболистът ще се присъедини към отбора. В крайна сметка между него и Гриша Ганчев се е стигнало до взаимно разбирателство и футболистът вече е собственост на червените, като е възможно да влезе в игра още в предстоящото гостуване на Дунав Русе в Разград.

Червените имаха силна нужда от опитен защитник, какъвто е и Манолев и сега могат да бъдат една идея по-спокойни поне в защита. Футболистът е играл за Фулъм и Динамо Киев, а до този момент беше свободен агент и затова червените няма да плащат трансферна сума. Заплатата му обаче е повече от впечатляваща за българските стандарти според запознати с контракта. Манолев вече позира и с червената фланелка, като все още не е ясно кой номер ще носи той в отбора.

четвъртък, 8 септември 2016 г.

"София ден и нощ" отново един час от есента

Резултат с изображение за софия ден и нощ

Любимият на хиляди сериал "София ден и нощ" отново ще бъде излъчван в стандартното си телевизионно време от един час след средата на месец септември. Това ще се случи близо седмица след старта на "Вип Брадър", като сериите вероятно отново ще са в часовия пояс от 22 до 23 часа. Новините на Нова пък отново се връщат в стандартното си време от 23:30 до полунощ. През лятото сериалът се излъчваше само по половин час и това предизвика бурни емоции сред най-запалените фенове.

Advertisement: Реклама:
Много обрати и драми ще ни предоставят следващите епизоди на продукцията на Нова телевизия. Няколко нови герои ще се включат в сериала, а други ще го напуснат. Главните участници обаче ще останат, но без разбира се всичко да е гладко. Драмите около Дани ще продължат, като продуцентите все още не издават дали Рая ще бъде върната в сериала. Много интересни случки ще има и около Боби, Коко и Митко. Съвсем скоро от Нова телевизия ще обявят и пълната си есенна програма, от която ще стане ясно и кога сериалът се завръща със стандартното си телевизионно време.

сряда, 7 септември 2016 г.

България победи с много мъки Люксембург

Резултат с изображение за българия люксембург

Трагична България успя измъчено да победи с 4:3 отборът на Люксембург пред едва 3 000 на Националният стадион "Васил Левски" в София. В дъждовната и хладна вечер на 6-ти септември тимът ни беше на крачка от тотален резил, след като в 62-рата минута изоставаше с 1:2 след два много бързи гола на гостите. След това обаче последва нов обрат и българските футболисти успяха да обърнат резултата на 3:2, като тон даде Ивелин Попов след страхотен гол от фаул.

В 90-тата минута обаче след добра контраатака Люксембург шокиращо вкара нов гол и направи резултата 3:3, с което почти изпари надеждите ни за победа в срещата и попари и без това малкото фенове по трибуните. Минута по-късно обаче Александър Тонев след страхотен шут остави безпомощен вратарят на гостите и отбеляза за 4:3, а българският треньорски щаб изпадна в неописуема радост все едно сме се класирали за Мондиала. Така тимът ни записа първа, но много трудна победа срещу най-непретенциозният съперник в групата.

вторник, 6 септември 2016 г.

Румяна Бъчварова също отпада от сметките за президент

Резултат с изображение за румяна бъчварова

Румяна Бъчварова е поредната, която отпада от сметките за кандидат на партия ГЕРБ на предстоящите избори за президент. Лично министърът на вътрещните работи заяви в кулоарите на Парламента, че нейното име не е коментирано и тя няма да бъде името, което партията ще обяви на пресконференция на 2-ри октомври пред медиите. С това още повече се заплита интригата коя ще е номинацията, която ще излезе от партията на Бойко Борисов.

Advertisement: Реклама:
Преди отпадането на Бъчварова стана ясно, че Цецка Цачева и Йорданка Фандъкова също не са сред имената за поста. Еврокомисарят Кристалина Георгиева също отрече да участва в надпреварата и заяви, че има достатъчно задължения като заместник-председател на Европейската комисия. Това заплита значително интригата кой е избран от партията за този важен пост. За момента от ГЕРБ няма никакви индикации и подсказания коя ще е тяхната номинация, като единственото може би ясно е, че това ще е жена, за което намекна заместник-председателя на партията Цветан Цветанов преди дни в Благоевград. 

понеделник, 5 септември 2016 г.

"Раянеър" влиза в битка за първото място на летище "София"

Резултат с изображение за раянеър

"Раянеър" влиза ударно на българския пазар и се готви да измести от върха по брой превозени пътници лидерът "WizzAir". След като в началото на годината стартира строежа на база на компанията на летище София, то тя ще е готова до дни и ще може да обслужва нейните самолети. Наред с това компанията вече откри над 15 дестинации от Летище София до много дестинации в цяла Европа, като по този начин започна битка с другия нискотарифен превозвач- "WizzAir".

Компанията предлага полети до няколко дестинации, до които прекият им конкурент все още няма разписания- до Атина, Баден-Баден и Грузия. Очаква се до края на годината още няколко дестинации да бъдат изпълнявани от софийското летище като по този начин чувствително ще се увеличат полетите у нас. Летище "София" очаква над 10 процента ръст на туристите след навлизането на новият превозвач, който отдава е известен в Западна Европа и ежедневно извършва десетки полети до различни дестинации. 

неделя, 4 септември 2016 г.

Порои удавиха Гърция

Резултат с изображение за порои гърция

Поройни дъждове удариха южната ни съседка Гърция и нанесоха сериозни материални щети на места. За 24 часа в някои райони са паднали внушителните над 300 литра на квадратен метър дъжд, което е една годишна норма за части от страната. Причината за лошото време е Средиземноморски циклон, който от няколко дни стои блокиран над Италия и причинява сериозни наводнения на много места.

Advertisement: Реклама:
Гръцката метеорологична служба съобщи, че в рамките на 24 часа са отчетени над 15 хиляди светкавици. Според метеоролозите дъждовете ще продължат поне до петък, като ще вали и във вече засегнатите райони и това може да създаде предпоставка за свлачища и нови наводнения. В Соун един човек е води безследно изчезнал след пороя, а официално е потвърдена смъртта вече на двама души, загинали в следствие на силните дъждове в страната.