четвъртък, 29 септември 2016 г.

ГЕРБ излъчи Цачева за кандидат-президент

Резултат с изображение за цецка цачева

Цецка Цачева и адмирал Пламен Манушев са кандидатите на партия ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България. Това обяви официално премиерът Бойко Борисов пред структурите на партията. Изборът на премиера беше на практика почти предизвестен предвид факта, че другите спрягани за поста- Томислав Дончев, Димитър Николов и Йорданка Фандъкова вече отрекоха, че ще бъдат кандидати. Очаква се още в сряда ГЕРБ да регистрира кандидатите си в ЦИК за предстоящите избори на 6-ти ноември.
 
Advertisement: Реклама:
Според политолози и анализатори Борисов залага на един от най-непопулярните си сред обществото политици, тъй като Цачева не е с особено висок рейтинг. Въпреки това тя е два пъти председател на Народното събрание- на 41-вото и сега, на 43-тото. Ползва се и с много сериозен авторитет пред редиците на партията и е напълно сигурно, че всички симпатизанти и членове на ГЕРБ ще гласуват за нея на предстоящия вот. Твърде вероятно е обаче да се стигне до балотаж, където вероятно Цачева ще се изправи или срещу генерал Румен Радев от БСП, или срещу Красимир Каракачанов от "Обединени патриоти"

1 коментар:

  1. Долу безродниците от властта!България има златни залежи за милиарди но продажните политици ви държат в неведение но за сметка на това получават стотици милиони комисионни от колониалните фирми !!!!

    ОтговорИзтриване